maandag 2 november 2015

Lead 4


Maar liefst 5 atleten van Team La Sportiva Nederland waren aanwezig bij Lead 4 in I-VY climbing te Sittard. Bij de dames deden Pauline, Tiba en Nikki mee. Bij de heren Mark en Nigel. 
Pauline, Tiba en Nikki topte de eerste kwalificatie route vrij makkelijk. Mark en Nigel topte ook hun eerste kwalificatie route. 
De tweede kwalificatie route werd door Nikki en Tiba getopt. Pauline viel helaas toen ze naar de eindgreep wilde gaan. Pauline werd 9e.
Nigel klom de tweede kwalificatie niet uit en ook Mark kon deze route net niet toppen. Beide heren hadden zich wel gekwalificeerd voor de finale.
Tiba klom in de finale heel soepel, maar helaas vergat ze een setje te klippen waardoor ze uiteindelijk 8e werd. Nikki topte de finale route als enige dame wat haar een 1e plek opleverde.
De finale route bij de heren verliep bij Mark en Nigel goed. Mark kwam een aantal grepen verder dan Nigel wat hem een 3e plek opleverde. Nigel werd 5e.
Nikki, Pauline, Tiba, Tim, Mark en Nigel zijn geplaatst voor het Lotto NK lead op 28 november in de Klimmuur Centraal, Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten