zondag 29 november 2015

Lotto NK Lead 2015


Zaterdag 28 november was het zover; het NK Lead, een wedstrijd waar je het hele jaar naar uitkijkt!

Omdat ik het NJK Lead gewonnen heb, had ik heel veel vertrouwen in deze wedstrijd. Het opwarmen ging lekker, ik voelde mij topfit. Toen we de route mochten gaan inlezen was er een verassing, de route had namelijk bijna geen grepen. Alleen maar modules die je kon vast pakken, dit was nieuw voor mij. Normaal zie je dit namelijk meer bij boulders dan bij routes. 

Toen ik mocht gaan klimmen vond ik het begin meevallen, ik had dit moeilijker ingeschat. Ongeveer bij de 10e pas vond een sprong plaats. Om deze sprong te maken twijfelde ik geen moment en ik had deze ook redelijk soepel. Alleen een paar passen verder viel ik er toch uit door een inschatting fout, ik zette net niet genoeg aan. Ik vond het jammer, omdat ik niet moe was het was gewoon puur door die pas. Maar uiteindelijk ben ik zeer tevreden met mijn 6e plaats op mijn eerste NK Lead voor de senioren. Tevens was dit ook de laatste wedstrijd van het seizoen.

Dit seizoen is voor mij heel goed verlopen. Ik ben 1e geworden op het NJK Lead en heb veel ervaring kunnen opdoen op mijn eerste NK Lead voor senioren.

Ik hoop dat ik volgende jaar weer zo’n goed seizoen heb en ook een podium plaats weet 
binnen te slepen op het NK Lead 2016!

Foto: NKBV

Foto: Sytse van Slooten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten